28 May 2011

7 неща, които ще се случат на финала

Дали историята наистина няма да си направи шега?



1. Шави прави повече точни подавания на финала от Майкъл Карик... през цялата му кариера.

2. Дани Алвеш пада на земята след груб фаул на Пол Скоулс. Съдията гони англичанина и показва жълт картон на бразилеца. Защитникът на Барселона му обяснява, че не е симулирал, а реферът казва: "Разбира се, че симулираше. Нарушението беше срещу Бускетс".

3. Уейн Рууни излиза на голова позиция, но спира, преди да нанесе удар, защото чува съдийска свирка. Надува я всъщност наказаният резервен вратар на Барселона Хосе Пинто, който е на трибуните.

4. След като Пеле обяви Хавиер Ернандес за "новия Меси", формата на мексиканеца рязко спада и Чичарито влиза в голова суша, която ще продължи три години и той ще се откаже от футбола на 25.

5. Меси прави хеттрик, като при един от головете си, минава с топката целия отбор на Манчестър Юнайтед, след което фен на Реал (Мадрид) възкликва, че Кристиано Роналдо е по-добър от него, защото е вкарал 53 гола на Алмерия и Леванте.

6. Неназован футболист от Висшата лига на Англия, който е женен с деца, не успява да спечели 33-и трофей в кариерата си, след като е влязъл като смяна в 85-ата минута.

7. Райън Гигс се опитва да повтори изцяло друга легенда на Манчестър Юнайтед - Джордж Бест, който на финала през 1968 г. вкара гол, след като финтира вратаря, а след мача се прибра с една от кандидатките за мис Свят.

Карло Гарганезе & Крис Воукс , Goal.com
Източник: sportcafe.bg

No comments:

Post a Comment