10 Sept 2011

На сигурно със Сити, КПР е за ценители

11 мача, 9 познати...над 80% успеваемост. Такава е статистиката ни за последния месец, която със сигурност дава повод за самочувствие и увереност. Дано тенденцията да продължи! Ето прогнозите и за предстоящите мачове на Стария контитент.


Най-добрите коефициенти и бонуси ТУК!


Манчестър Сити - Уигън
Прогноза: 1

За мнозина може да е странно, но след изиграването на първите 3 кръга от английската Премиършип, Уигън все още не познава вкуса на поражението. Съществената подробност обаче е, че латикс до момента се срещаха само с новаците. Сега обаче препятствието е непреодолимо - Манчестър Сити и то на "Сити ъф Манчестър". За домакините предрекох още преди старта на шампионата, че ще са основен претендент за титлата и с игрите си звездната селекция на Манчини го доказва. За този двубой по всяка вероятност гражданите няма да могат да разчитат на Йонг и Бари, но на разполижение е Коло Туре, а възможно е да видим на терена и Насри, въпреки контузията в ръката, която французинът получи през седмицата.
Колебания относно прогнозата за крайния изход няма - твърдо 1. Ако не сте доволни от сравнително ниския коефициент, то може да опитате вариант за победа на Сити с повече от 1 гол разлика.



КПР - Нюкасъл
Прогноза: 1

Едва ли можем да наречем старта на новаците зашеметяващ, след като в три мача те спечелиха само една победа. Въпреки това КПР бе един от най-активните отбори на пазара и бяха привлечени Шон Райт-Филипс, Джоуи Бъртън, Йънг и Антон Фердинанд. Това със сигурност ще вдигне класата на тима и по всичко личи, че първият, който ще усети това е Нюкясъл. Незнайно ка, но свраките събраха 7 точки от три срещи и това може би е най-голямото чудо до момента във Висшата лига. Едва ли обаче приказката за черно-белите ще продължи дълго. Очаквам техен крах още сега, а коефициентите са чудесни.


Ювентус - Парма
Прогноза: 1

Добре дошъл на Новия Ювентус! Бианконерите са смятани за един от фаворитите в тазгодишното издание на Сериа А. Очакванията са под ръководството на Антонио Конте бяло-черните да практикуват офанзивен футбол, като по всичко личи, че те ще заложат на схема 4-2-4, което е почти революционно, с оглед това, че говорим за калчото. Дел Пиеро, Вучинич, Матри, Видал, Красич... Едва ли мнозина завиждат на пармалатите в този момент...
Въпреки че, имам едно на ум, тъй като става въпрос за Юве, все пак съветът ми е - 1.

Катания - Сиена
Прогноза: 1

Домакините опитаха да сглобят боеспособен състав, като освен, че привлякоха за наставник Винченцо Монтела, те събраха и опитни играчи като Легроталие, Ледесма, Макси Лопес...
Труден за прогнозиране мач, но везните леко се накланят в полза на домакините.


Рома - Каляри
Прогноза: 1

В Рим приеха твърде спокойно отпадането на Лига Европа, а загубата от Слован Братислава дори бе приета философски и с облекчение. Ясно е, че целта на джалоросите през тази година ще е класиране в зона Шампионска лига, а защо не и преследване на скудетото.Очаквам в този двубой Луис Енрике да заложи на трима в нападение, като по всяка вероятност това ще са Тоти, Освалдо и Боян. Зад тях ще се търси място на Гаго, Де Роси и Пянич, а в защита почти сигурно ще видим още едно от новите попълнения - Кяер.
На "Олимпико" със сигурност ще е еуфорично и затова твърдо гласуваме доверие на домакините.

Палермо - Интер
Прогноза: 2

Куцо, кьораво и сакато се изреди да обяснява как Интер били трагедия. Интер Милано? Напук на песимистичните прогнози, за мен нерадзурите са сред основните претенденти за спечелване на титлата и продажбата на Ето'О ни най-малко не ме притеснява. Снайдер, Пацини, Форлан, Зарате... Нападението на интеристите е убийствено и точно то според мен ще реши изхода на този мач. Гостите не могат да разчитат на контузените Майкон, Киву и Тиаго Мота, а постройката им на игра ще е най-вероятно 3-4-3. Това обаче не ме притеснява и гласувам с две ръце за тях.
Палермо? Лидерът на домакините Миколи вече обяви, че той и съотборниите му ще бъдат щастливи ако оцелеят в борбата за спасение. Южняците се разделиха с Пасторе и Ночерино и това сякаш казва всичко.



Реал Бетис - Реал Майорка
Прогноза: 1

Майорка продаде най-добрия си футболист - Де Гузман и това бе огромната грешка на шефовете. Без него, без Уебо, а в неделя и без Марти гостите са обречени.
Залагам на домакинска победа, тъй като Бетис разполага с по-добрите изпълнители в лицето на Кастро, Молина и Монтеро.



Марсилия - Рен
Прогноза: 1

Домакинският успех вече присъства в колонката с прогнозите ни вече по презумция. Небесносините са един от най-стойностните отбори в Лига 1, а все още нямат победа. Време е да я спечелят. Ако търсите още нещо във Франция - то е ясно ПСЖ!

SPQR

No comments:

Post a Comment