10 Sept 2011

ЦСКА пак ще бие с разлика

Прогнозите на Желю Станков за поредния кръг от БГ първенството




Вижте най-добрите коефициенти и бонуси ТУК

БОТЕВ Вр – МОНТАНА

Няколко пъти досега обръщаме внимание на случаи с отбори от една черга и разлика в коефициентите. Сега Ботев Враца има 2.30, а Монтана 3.00, което означава, че даваме предимство на гостите. Най-напред това е заради математиката. При знак 2 с ДНБ ни дават коефициент 2.10 и при Х ни връщат залога. Знак 1 е с 2.30, но при Х не ни връщат нищо. Логиката сочи за изберем варианта със застраховката. Бихме използвали и двойния шанс Х2 с коефициент 1.50 като един от твърдите знаци в тиража на А група. Извън цифрите – смятаме, че Монтана е по-солиден отбор с по-опитен треньор и играчи с по-голямо самочувствие. Мачът се явява регионално дерби, но домакинството едва ли ще наклони везните в полза на Ботев. Треньорът на Монтана Стефан Грозданов е участвал в много подобни мачове и знае как се печелят точки.

КАЛИАКРА - БЕРОЕ

От този мач ще изскочи първата компания на Светкавица в групата на изпадащите. Ако Берое падне, язък са драмите и сапунките в Стара Загора през последните седмици. Можем да видим и нова серия, при която Илиан Илиев да каже „Сори, явно съм се изчерпал тук”. Положението на Калиакра също не е никак цветущо, както и ситуацията на колегата му Адалберт Зафиров. Би трябвало и тук да изберем двоен шанс с предимдство за гостите или знак 2 с ДНБ, защото смятаме, че Берое няма да загуби, но се спираме на варианта, че и двата отбора ще отбележат. Коефициентът за това е 1.75. Другата ни препоръка е, че Берое ще вкара първия гол в мача на ставка 2.10.

ЧЕРНОМОРЕЦ – ВИДИМА РАКОВСКИ

Гостите от Севлиево обичат да участват в луди мачове, като последния с Локомотив София у дома бе върхът на сладоледа. Поради склонността им към такива приключения, отново ще уважим севлиевци със залог за над 2.5 гола и ще адмирираме тима на треньора Костадин Ангелов ще играе без да е обременен от точки и класиране. Видима се състезава заради самата игра, а такова е положението и с Черноморец, който прави отбор в движение. Овър на стадион „Лазур” е с коефициент 2.05. Мачът не е троен, но единицата е оценена само с 1.40, а както вече споменахме, имаме едно наум с тима на Видима Раковски, който е като нож с две остриета за всеки съперник.


ЛИТЕКС – ЧЕРНО МОРЕ

Всеки ъндър на Черно море, който е с нива над 1.60 трябва да бъде уважен задължително, а сега при гостуването в Ловеч под 2,5 гола е с коефициент 1.80. Това ни подтиква да извадим мача като топизбор на кръга в А група. Класирането е интересно, а ако Черно море искат то да продължи да е такова, трябва да изиграят мача с шампиона стратегически, без много залитания. Имаме предвид това, че варненци заради самочувствие ще играят затворено, само и само да се докопат до авторитетната точка в Ловеч. Ако Черно море тръгне за победа от самото начало, може да бъде наказан без шанс за поправка. Ако варненци наистина имат нещо повече от сериозни амбиции през този сезон, не трябва да падат в Ловеч. Загуба от Литекс може да срине и психиката на високолетящите футболисти от морската столица. Очакваме мач с малко положения и респективно малко попадения.

МИНЬОР - ЛЕВСКИ

Много рисков мач, който ще вкараме в графата несериозни залози, тоест вместо да го пропуснем, ще потърсим някакви странични и непопулярни опции. Най-напред се спираме на знак Х на полувремето и коефициент 2.05. След това поглеждаме към опцията „брой голове в полувремената” и избираме, че през втората част ще има повече попадения отколкото през първата. Ставката за това е 1.90 и накрая препоръчваме победа за гостуващия тим с един гол разлика на 3.60, а за търсачите на много големи коефициенти е съвета ни за точен резултата 1:2 и 8.50.

ЛУДОГОРЕЦ – СЛАВИЯ

Последен мач на Лудогорец като домакин в Каварна. Отборът на Ивайло Петев ще играе много офанзивно, а очакванията са ни Славия да е много дефанзивна. Допускаме това да е потенциална изненада на кръга, тоест да не излезе знак 1. Поради тези ни колебания се спираме на варианта с малко голове,


ЦСКА – ЛОКОМОТИВ Пд

ЦСКА в първите три кръга записа победи с по 1 гол разлика, а в последния се развихри и отнесе Монтана с цели пет попадения и то като гост.
Сега отново ще изберем успех за червените с хендикап, а коефициента е 1.83. Втората ни препоръка е за над 3.5 гола на ставка 3.00, а накрая ви съветваме с малка сума да пробвате точен резултат 3:1 за ЦСКА на 12.00. Локомотив Пловдив е добър на контраатака и може да вкара поне един гол на „Армията”.


ТОП

Литекс – Черно море под 2.5

3 от 4
Ботев Вр – Монтана Х2
Калиакра – Берое Г/Г
Черноморец – Видима над 2.5
ЦСКА – Локо Пд 1 ХК

Желю СТАНКОВ, в-к "Тема Спорт"

No comments:

Post a Comment