24 May 2012

Гриша Ганчев влиза в ЦСКА?



Бизнесменът и Стойне Манолов готови да издържат червените, според испански издания Стоичков взима Литекс


Гриша Ганчев иска ЦСКА! Това може да бъде новината на десетилието за феновете на армейците. На този етап, информацията не е напълно сигурна, но потвърждение се получава от няколко независими източника, а именно хора от лагера на оранжевите, както и бизнеспартньори на родения в село Микре милионер, за който е ясно, че симпатизира на 31-кратните шампиони и имаше желание да акустира в Борисовата градина още преди около 13 години.
Според нашите източници Ганчев, който обяви, че напуска Литекс е готов да поеме контрола в най-успешния български отбор, като придобие 60 процента от акциите. Другите 40 процента ще са за Стойне Манолов. Собственикът на комплекс „Царско село“ е известен с червените си пристрастия и е един от най-близките хора до Васил Божков. Интересна подробност е, че в последните месеци Манолов често е засичан в компанията на наставника на армейците Стойчо Младенов и мениджъра Лъчезар Николов – Чезари. На някои от сбирките е присъствал и шефа на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето.
Информацията гласи, че след проблемите с държавните институции Ганчев е решил да потърси опора и легитимация в една от най-сериозните български марки, а именно ЦСКА. По този начин бизнесменът ще успее да направи и още по-сериозна реклама на китайските автомобили, на които стана производител у нас.
Според нашите източници Ганчев и Манолов ще платят сума в размер на 6 милиона евро за контролния пакет акции на „Титан“. Царете на боклука, за които е ясно, че вече нямат желание да се занимават с футбол ще приберат още около 8 милиона евро, които са отпуснали на футболния клуб под формата на заеми.
Първото потвърждение за възможността за осъществяване на тази сделка дойде преди часове, когато стана ясно, че част от играчите на Литекс най-вероятно ще продължат кариерата си в ЦСКА, а първорто сигурно ново попълнение на армейците е Христо Янев.
 В същото време стана ясно, че няколко испански издания твърдят, че Христо Стоичков пък ще поеме контрола в Литекс. Целта на Камата е да обиграва и да налага млади футболисти, като ще има активната подкрепа на своя стар приятел Хосе Мария Мингея.

Явор Пиргов



2 comments:

  1. Yeаh, I'm not a person they would be counted as an excuse to run - Free Dating services great and having lunch that I am a 30-something male who is still smiling. Play It Carefully - Be truthful and getting started with zero risk.

    My weblog; hasslefreedatingtv.com

    ReplyDelete
  2. On one ωіrеtap perhaρs the mοst riѕky industries one can get
    into ѕpeculating the marκet without a
    cаrefully stuԁіed online Dating plan.

    ReplyDelete