6 May 2012

Гого в Денят на 8



Едно страхотно парти за едно страхотно момче, което празнуваше рождения си и имения си ден в деня на Победоносеца






Да посрещнеш 8-ия си рожден ден сигурно е голямо събитие. Аз го бях забравил. Все пак ми се е случило преди цели 27 години. Е, изживях го отново. И беше страхотно. Заради моето момче (простете ми, но ми е трудно да го нарека син – игра на думи, сещате ли се).





На 6 май Гого (Георги или както го наричат англичаните Джорджи) излезе от възрастта, за която се смята, че трябва да е научил основните житейски закони и вече е формиран характер и личност. Направи го със страхотно парти, организирано в прекрасна зала, намираща се сред изключителна гора и множество полянки.


Присъстваха близо 25 деца – съученици на Гого от българското и английското училище. Дали беше весело? Господи, какво говорите?! Барбекю, дискотека, нарисувани лица (дело на Цвети – майката на Гого и моя съпруга), бой с балони, турнир по футбол, в който се включиха и част от бащите ). Е, ние ветераните бяхме сложени в малкия джоб от страхотните умения на рожденика, Пами и Денис, който макар и привърженик на синия отбор, мечтае да е като Ицо Стоичков и 5-годишният Тинти... В крайна сметка – равенство – 7:7! Феновете бяха в екстаз... След това дойде обаче още по веселата част, на която трябваше да се унищожи освен всичко приготвено на барбекюто, така и баницата, кифлите, сладкишите, соковете (за големите няколко стека бира), а апогеят бе тортата и изпълнението на „Happy Birthday”…
Четири часа. Минаха наистина неусетно. Децата се забавляваха истински, а и на нас ни беше супер, гледайки игрите и слушайки смеха им.
И така Гого вече е на 8. Честит рожден ден, тати! Дано си много щастлив и още по-незабравимите партита да ти предстоят!

2 comments:

  1. жив и здрав да ви е и много да ви радва:)

    ReplyDelete
  2. tova sym az blagodrenie na tati che me vcluchva v saitat si

    ReplyDelete